Vælg en side
14 dages returret

Hvis varen ikke har været i brug.

BabyBag yder 14 dage til at meddele hvis du ønsker at fortryde købet og herefter har du 14 dage til at sende varen retur. Du har mulighed for at prøve BabyBag’en på samme vilkår som hvis du er i en fysisk butik. Du kan fortryde købet selvom du har brugt BabyBag’en. En vare er brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik. Der vil blive trukket 50% af produktets pris ved returnering af brugt BabyBag. Fragt og evt. gebyrer fra købsbeløbet bliver ikke refunderet.

RETUR: Anvend nedestående link til returlabel, hvis du ønsker at returnere. BabyBag’en må IKKE krølles sammen, men returneres i emballage som er stor nok til at soveposen kun foldes på midten.

30 dage prøvepriode

Hvor længe kan jeg låne den?
Du kan låne en Babybag i 30 dage, fra den dag du modtager den med posten. * Ved betaling med ViaBill gælder kun 14 dages prøveperiode.

Hvordan fungere det?
Du vælger hvilken et betræk du ønsker samt om det skal være en dun-, uld- eller sommerdyne. Du betaler det samme beløb som hvis du købte BabyBag’en. Hvis du lige som så mange andre forældre finder ud af, at en BabyBag kan du ikke leve uden, er der INGEN omkostninger ved først at have prøvet BabyBag’en.

Hvordan bestiller du prøveperiode?
Du vælger den BabyBag du ønsker, lægger i kurven og checker ud og betaler som hvis du skulle beholde den. Prøveperioden gælder automatisk alle soveposer.

Fortryder du købet
Ønsker du ikke at beholde BabyBag soveposen efter de 30 dage sender du en mail senest på 30 dagen og fortæller at du ønsker at returnere. Ved betaling med ViaBill sendes en mail senest på 12 dagen. Derefter har du 2 dage til af sende soveposen retur.

Ved modtagelse af din returforsendelse vil 50% af produktets pris blive refunderet.

GRATIS FRAGT & RETURNERING.
Der er gratis fragt ved køb over 1000 kr. Dernæst er det gratis, at returnere inden for Danmarks grænser, gælder dog ikke for Grønland og Færøerne. 

Har du sprøgsmål er du yderst velkommen til at kontakte mig.
Mange hilsner Elisabeth
kundeservice@babybag.dk eller 28 73 52 22

Du kan anvende nedestående link til Returportalen til at returnere din pakke.

Åben Returportal

Ønsker du ikke at anvende Returportalen er returadressen:

BabyBag,dk
Ordrupdalvej 35
2920 Charlottenlund
Tlf: 28 73 52 22
Mail: kundeservice@babybag.dk

Du kan vælge at få den leveret til følgende pakkeshop:

1st Choice
Ordurpvej 102
2920 Charlottenlund

HUSK at gemme Track and Trace nummer, så du kan dokumentere at pakken er sendt retur.