Vælg en side

OM BABYBAG

SleepyBag skiftede 1 juni navn til BabyBag. Vores produkt er så unikt, at vi ønsker at differentiere os fra andre firmaer.
Det unike design, den skønne kvalitet samt det høje kundeserviceniveau forbliver alt sammen det samme.

Jeg glæder mig meget til at hjælpe dig og dit barn til en bedre søvn.
De bedste hilsner fra
Elisabeth

 

Hvordan kom Babybag’en til verden?
Som mor til 4 dejlige unger er jeg tit blevet vækket i løbet af natten, fordi at en af børnene havde sparket dynen af og var blevet afkølet og enkelte tilfælde forkølet. Ofte udmøntede mine bekymringer sig i, at jeg stod op indtil flere gange om natten for at se til børnene. Gradvist blev min nattesøvn ødelagt.

Der måtte være en bedre måde at sikre min og børnenes nattesøvn på.

Før jeg udviklede Babybag’en forsøgte jeg med mange forskellige løsninger for at få dynen til at blive på barnet. Der var ikke noget der rigtig fungerede. Det var ikke fordi, at mine børn ikke ville have dyne på, men de bevægede sig så meget at dynen faldt af, og de var for små til selv at tage den på igen.

Det startede med, at jeg lånte en sovepose som børnene ikke kunne sparke af og nu behøvede jeg ikke at stå op om natten og lægge dyne på, men så opstod den næste udfordring: Hvornår skulle jeg nå at vaske soveposen, når min datter skulle sove 4 gange i løbet af dagen og soveposen på grund af den intense brug blev mere og mere beskidt.

Dette måtte kunne gøres anderledes:

  1.  Betrækket skulle nemt kunne vaskes.
  2.  Den skulle kunne bruges inde og ude, sommer som vinter og dynen skulle derfor kunne udskiftes alt efter behov.
  3. Den skulle også varme op om skuldrene og have aftagelige ærmer og lynlåse så kropstemperaturen nemt kunne reguleres.
  4. Kvalitet, design og funktionalitet skulle være i top.

Efter mange tanker og prototyper kom Babybag’en til verden.

Med Babybag’en er det muligt regulere barnets kropstemperatur efter årstid og behov. Betrækket kan vaskes og dynen kan udskiftes med forskellige tykkelser. Ærmerne kan knappes af og dynen lynes op i varme sommermåneder.

Jeg er meget stolt over at kunne præsentere Babybag’en og håber at rigtig mange børn og forældre får en bedre nattesøvn uden forstyrrelser.

De bedste hilsner
Elisabeth Falkenberg